njegus_spartak

Borac i Kolubara mirno čekaju međusobnu utakmicu u Kupu
 
Fudbalski klubovi Borac iz Čačka i Kolubara iz Lazarevca sastaće se sutra u šesnaestini finala Kupa Srbije, a, po rečima obojice trenera, i jednima i drugima je prioritet Prva liga Srbije.
Trener Borca Zoran Njeguš rekao je da će njegov tim teško ponoviti uspeh iz prošle sezone kada je igrao finale protiv Crvene zvezde. Ukazao je da je prioritet povratak u Super ligu.
-Imamo određene ambicije u Kupu, ali smo svesni i realni da ćemo teško ponoviti uspeh od prošle sezone kada smo stigli do finala. Teško ćemo to ponoviti, ali ćemo sigurno tražiti pobedu protiv Kolubare – rekao je Njeguš.
Borac i Kolubara sastali su se u pretprošlom kolu Prve lige, a rezultat utakmice u Lazarevcu bio je nerešen 1:1.
-Igraće se jedna utakmica, poznajemo protivnika i biće teško jer su kvalitetna ekipa. Nas u subotu očekuje teška utakmica protiv Voždovca, tako da ćemo sutra izmešati karte i videti kakav će biti ishod – kazao je Njeguš.
Trener Kolubare Dražen Dukić rekao je da će na teren izvesti kombinovani sastav.
-Nama je prioritet prvenstvo, tako da ćemo najverovatnije igrati u kombinovanom sastavu. Uvek smo igrali dobro u Kupu, ali moramo sačuvati igrače jer ih nemamo dovoljno, tako da će šansu dobiti neki koji su manje igrali u dosadašnjem delu sezone – kazao je on.
-To ne znači da se predajemo, ali je jednostavno takva situacija. Moramo voditi računa da protiv Inđije za vikend uđemo spremni jer nam je to utakmica polusezone. Pobeda bi nas podigla i igrači bi izašli iz rezutatske krize, s obzirom da smo imali dosta dobrih utakmica i nekoliko puta zbog individualnih grešaka nesrećno izgubili – rekao je Dukić.
Borac će dočekati Kolubaru sutra u 16.00.
Povezana vest:  Atletiko kažnjen sa 600 evra zbog incidenta sa Ronaldom