bekvalac
Bekvalac: Podrška publike važna za pobedu nad Donjim Sremom

Trener Novog Pazara Dragoljub Bekvalac rekao je danas da će njegova ekipa imati težak zadatak da  osvoji tri boda protiv gostujućeg Donjeg Srema u sedmom kolu fudbalske Super lige Srbije. 
-Dolazi nam izuzetno čvrsta, kvalitetna i homogena ekipa, istina bez zvučnog imena u postavi. Svi su kao jedan i igraju na rezultat, dobro kontriraju i napadaju na svim delovima terena. Biće nam neophodna podrška publike da bismo došli do pobede – rekao je Bekvalac novinarima na Gradskom stadionu.
Novi Pazar je sedmi na superligaškoj tabeli sa devet bodova, dok šestoplasirani Donji Srem ima bod više.
Trener Novopazaraca je kazao da ne zna hoće li za sutrašnju utakmicu moći da računa na Miloša Rnića, standardnog levog beka koji se povredio na utakmici Kupa Srbije protiv Mladosti u Lučanima.
-Ne znam da li će Rnić uspeti da se oporavi. Van stroja su još Semir Hadžibulić, Ibrahim Arifović i Admir Kečap. Timovima poput Novog Pazara je veoma teško da potvrde tri boda sa strane iz prošlog kola, pogotovo kada rival, poput Donjeg Srema, želi da se iskupi za poraz na svom terenu – dodao je Bekvalac.
On je ocenio da su sudije u utakmici 1/16 finala Kupa Srbije, kada je Novi Pazar posle izvođenja jedanaesteraca eliminisao Mladost u Lučanima, sudile na štetu njegovog tima.
Novi Pazar je danas poslao zahtev Fudbalskom savezu Srbije u kome traže izuzeće dvojice sudija pomenutog susreta, Petra i Pavla Pipera, sa utakmica svih selekcija Novog Pazara.
Prvotimac Novog Pazara Emir Lotinac ocenio je da je veliki kvalitet sutrašnjeg rivala to što je veći deo ekipe Donjeg Srema dugo na okupu.
-Biće to teška utakmica protiv ekipa koju dobro znamo. Rezultati su im neočekivano dobri, ali i naš tim krase odlična atmosfera u timu i kompaktnost. Daćemo svoj maksimum i uz veliku pomoć publike očekuje da će se stvoriti ambijent u kojem Donji Srem neće imati šta da traži – rekao je Lotinac.
Utakmica između Novog Pazara i Donjeg Srema igraće se u subotu u 16.00 na Gradskom stadionu.

Povezana vest:  MALI FUDBALSKI KLUBOVI U PROFESIONALNOJ SPORTSKOJ OPREMI ZAHVALJUJUĆI KOMPANIJI CARLSBERG SRBIJA I SVOJIM NAVIJAČIMA