Tito-Vilanova

Viljanova: Vilja je sjajan, nadao sam se da će dati gol
 
Trener fudbalera Barselone Tito Viljanova rekao je danas da je reprezentativni napadač David Vilja najzaslužniji za pobedu njegovog tima protiv Sevilje.
-Vilja je bio ključni čovek. On ima osećaj za ovakve golove. Tome sam se i nadao kad sam ga uvodio. Prošlo je samo mesec dana od kako ga vraćamo u igru, ali sjajan je. Formacija 3-4-3 je bila ključ pobede – rekao je Viljanova.
Barselona je sinoć u sjajnoj završnici uspela da pobedi, iako je domaćin vodio sa 2:0, a junaci preokreta bili su dvostruki strelac Sesk Fabregas i Vilja, koji u 92. minutu postigao gol.
-Srećan sam jer sam uspeo da pomognem timu za veoma kratak period. Svaki gol je važan, ali kad ga postignete protiv jakog protivnika, onda on dobija dodatnu vrednost. Uvek je teško igrati protiv Sevilje, ali borili smo se i zasluženo osvojili tri boda – rekao je Vilja.
Barselona je maksimalnim učinkom u prvih šest kola izjednačila svoj najbolji start u istoriji, a novi rekord moći će da postavi naredne nedelje kada na Kamp Nou gostuje Real.
Povezana vest:  Junajted pobedio Fulam u Londonu