Roberto_Mancini_Training_Press

Manćini: Tevez je potpuno druga osoba
 
Menadžar fudbalera Mančester Sitija Roberto Manćini rekao je danas da se Karlos Tevez promenio i da sada ima mnogo bolji odnos prema ekipi.
Pre tačno godinu dana Tevez je odbio da sa klupe uđe u igru na utakmici Lige šampiona protiv minhenskog Bajerna, koju je Siti izgubio sa 2:0.
Delovalo je da će Tevez tokom prelaznog roka napustiti klub, ali su se strasti stišale i Argentinac je ove sezone ponovo prva opcija Sitija u napadu.
-Karlos je vrhunski napadač, jedan od najboljih u Premijer ligi. Naš odnos je sada dobar. Srećan sam zbog načina kako se sve završilo. Kada je počela sezona bio je ozbiljan i radio je dobro prvi put posle nekoliko godina. Danas više ne razgovarom o onome što se dogodilo u Minhenu – rekao je Manćini.
On je dodao da njegov tim u sredu očekuje teška utakmicu, kada u drugom kolu D grupe Lige šampiona Siti dočekuje Borusiju iz Dortmunda.
-Želimo da ove sezone prođemo u narednu rundu takmičenja i potreban nam je dobar razultat protiv Dortmunda. Oni su najverovatnije naš glavni konkurent u grupi, ali ne bi trebalo zaboraviti da su Ajaks pobedili u poslednjem minute – rekao je Manćini.
Povezana vest:  Lester ubedljiv protiv Njukasla