JANKOVIC_ZVEZDA-RADNICKI_NIS_18

Janković: Očekujem pobedu i dobru igru protiv Spartaka
 
Trener fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Janković rekao je danas da se nada da će njegov tim zabeležiti pobedu protiv Spartaka u Subotici i na prvom mestu na tabeli dočekati pauzu u šampionatu zbog utakmica reprezentacije.
-Zatvaramo ciklus utakmica susretom u Subotici. Igra i rezultat iz ovog meča odrediće nam raspoloženje u naredne dve nedelje koliko će trajati aktivnosti nacionalnog tima i sigurno da želimo da u dobrom raspoloženju provedemo taj period – rekao je Janković na koneferenciji za medije.
Trener vicešampiona Srbije očekuje da njegov tim pruži dobru igru i zabeleži novu pobedu u prvenstvu.
-Poznato je da smo imali malo vremena za treninge, ali i pored toga ostvarili smo dobre rezultate i posle dve godine ponovo smo na čelu tabele. Moramo da učinimo sve kako bi se zadržali na toj poziciji, što susretu sa Spartakom daje dodatni značaj. Naš rival nalazi se u uzlaznoj formi, ali mi smo favoriti samim tim što predstavljamo Crvenu zvezdu. Očekujem pobedu uz dobru igru – poručio je Janković.
On je dodao da se raduje utakmici protiv Spartaka, jer su Subotičani najavlili ofanzivnu igru.
-Svaka utakmica u kojoj se igra ofanzivno je lepša za gledanje. Videćemo hoće li to tako biti i na terenu. Spremni smo za svaku varijantu protivnika, i ofanzivnu i defanzivnu. Naš cilj se zna, a to je pobeda i ostanak na liderskoj poziciji – kazao je Janković.
Zvezda je prošle sezone izgubila u Subotici sa 2:0, pa zbog toga tešku utakmicu očekuje Miloš Dimitrijevicć.
-U prošlom okršaju smo izgubili, i logično je da nam je sada motiv za pobedu još veći. Nadam se lepoj utakmici i ubeđen sam u pobedu – rekao je Dimitrijević.
Utakmica osmog kola Superlige Srbije Spartak – Crvene zvezda na programu je sutra od 15 sati.
Povezana vest:  Milanović: Da iskoristimo slabosti Pazara