Diego_Simeone_Atletico_Madrid
Simeone: Nikada na klupu madridskog Reala

Trener fudbalera madridskog Atletika Dijego Simeone izjavio je večeras da nikada ne bi trenirao gradskog rivala i najtrofejniji španski klub Real.
-Ja sam veoma sentimentalna i emotivna osoba. Zato nikada ne bih seo na klupu Reala. Možda sam lud, ali ja Atletiko nosim u srcu. Sa klubom imam ugovor do kraja sezone i znate da uvek radim onako kako osećam. Trenutno se osećam sjajno ovde, idemo meč po meč i nadam se da ćemo obradovati navijače Atletika – kazao je Simeone španskim medijima.
Argentinac je na klupu Atletika došao pre nešto manje od godinu dana, a prošle sezone sa ovom ekipom osvojio je Ligu Evrope i kontinentalni Superkup.
Ekipa sa Visente Kalderona trenutno deli i prvo mesto na tabeli Primere sa Barselonom.
-Sve zasluge za uspehe idu igračima, a ja sam samo uspeo da iskoristim njihove dobre karakteristike. Imamo jak tim koji postiže dosta golova – naveo je Simeone, koji je svojevremeno i igrao za Atletiko.
On je posebno istakao prvog strelca ekipe Radamela Falkaa, za koga se interesuju Čelsi i Mančester Siti.
-Radamel je igrač koji oduševljava svakog fudbalskog navijača. Ništa što se dešava sa njim nije slučajno. On trenira i napreduje, naporno radi i želi da uspe. Ne razmišljam o tome da li će nas napustiti. To je kao i sa ostalim dobrim stvarima u životu, jednostavno, morate da uživate u njima – istakao je Argentinac.

Povezana vest:  Suspendovan tehnički direktor FFF