bisevac

Biševac: Utakmica sa Makedonijom nije presudna
 
Reprezentativac Srbije u fudbalu Milan Biševac ocenio je danas da utakmica sa Makedonijom u Skoplju nije presudna za konačan rasplet u Grupi A kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2014. godine u Brazilu.
Srbija i Makedonija sastaće se u utorak u 20.30 u utakmici četvrtog kola.
„Orlovi“ su do sada zabeležili po pobedu, poraz i remi, dok Makedonija ima jedan remi i dva poraza.
-Čeka nas jako važna i teška utakmica, ali ne i presudna. Suština je da se psihološki podignemo i zaboravimo na bolan poraz od Belgije (3:0). S obzirom da se na greškama uči sada, iako ćemo ići na pobedu jer su nam tri boda neophodna, ne sme da bude srljanja – rekao je Biševac, a preneo sajt Fudbalskog saveza Srbije.
On je istakao da bez obzira što za Makedoniju zbog žutih kartona neće igrati napadač Goran Pandev, ne sme da dođe do opuštanja.
-Ni njima nije lako i biće pod pritiskom, a igraju bez Pandeva koji je veoma važan za njihovu igru. To, ipak, ne sme da nas opusti. Koncentracija mora da bude na maksimalnom nivou – dodao je odbrambeni fudbaler francuskog Liona.
Fudbaler Ajaksa Miralem Sulejmani rekao je da se dobro oseća i da je posle oporavka od povrede trenirao sa ekipom.
-Nadam se da ću moći da igram. Odluka će biti doneta na poslednjem treningu pred utakmicu – kazao je Sulejmani.
Na tabeli Grupe A posle tri kola vode Belgija i Hrvatska sa po sedam bodova. Srbija ima četiri, Vels tri, Škotska dva, a Makedonija jedan.
Povezana vest:  Muslin: Igraćemo ofanzivnije