mirko_vucinic

Darko Kovačević: Vučinić je bolji napadač od Kavanija

 

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Darko Kovačević je danas rekao da je fudbaler Juventusa Mirko Vučinić bolji napadač od Edinsona Kavanija iz Napolija.

-Vučinić i Kavani su sjajni igrači, ali se meni više sviđa Crnogorac. Nadam se da će Juventus pobediti Napoli u predstojećem derbiju i ostati usamljen na čelu tabele Serije A – rekao je Kovačević italijanskom Radiju „Kis kis“.

Povezana vest:  Radnički ne staje, pobeđen i Čukarički

Juventus i Napoli vode u italijanskom šampionatu sa po 19 bodova, a u subotu igraju međusobni meč u Osmom kolu Serije A. Kovačević koji je nekada igrao za Juventus, kazao je da ne veruje da će Danac Niklas Bentner koji je letos stigao u taj klub, izboriti mesto u prvom timu.

-Bentner je dobar igrač, ali će mu biti teško da nađe mesto u timu, iako sam siguran da će na neki način doprineti klubu – kazao je Kovačević.

Povezana vest:  Leo Mesi: Odgovor na kritike Argentinaca sledi na SP!

Kovačević (38) je karijeru počeo u zrenjaninskom Proleteru, odakle je 1994. prešao u Crvenu zvezdu, a igrao je i za engleski Šefild, španski Real Sosijedad, italijanski Lacio i grčki Olimpijakos gde sada radi kao šef „skauting tima“.

On je za reprezentaciju Jugoslavije odigrao 58 utakmica i postigao deset golova.