Jankovic_JAVOR-CRVENA_ZVEZDA_36

Janković: Igrači potpuno okrenuti utakmici protiv BSK-a

Trener Crvene zvezde Aleksandar Janković rekao je danas da su njegovi fudbaleri posle reprezentativnih obaveza potpuno okretnuti utakmici devetog kola Super lige Srbije protiv BSK-a iz Borče. 
-Igrači su, pre svega, profesionalci. Rezultati sa reprezentacijom su nekada dobri, a nekada loši, ali mentalno smo sada svi okrenuti klupskim obavezama – rekao je Janković novinarima na stadionu Crvene zvezde. 
-Poznato je da je najjači utisak uvek onaj poslednji, a naš je bio loš – poraz u Subotici od Spartaka sa 3:0. Zato želimo da se vratimo na pobednički put i sa nestrpljenjem čekamo utakmicu – dodao je on. 
Janković je istakao da poštuje BSK jer je to ekipa koja igra nespecifično za srpski fudbal. 
-Poštujemo BSK koji igra na nespecifičan način za srpski fudbal, to je pohvalno. Ništa ne prepuštamo slučaju, bilo da igramo sa Bordoom ili BSK-om. Pauza koju smo imali koristila nam je da se malo razbistre misli, pretrpeli smo kritike kojih je bilo dosta, ali su bile i zaslužene. Verujem u ove momke i mislim da će reakcija biti prava – istakao je Janković. 
Trener Zvezde je kazao da je neizvestan nastup Darka Lazovića za sutrašnju utakmicu pošto se nalazi u stadijumu oporavka od povrede, dok će na golu stajati Aleksandar Kirovski umesto Bobana Bajkovića. 
-Bajković dugo brani na visokom nivou, ali trenutno je u padu forme. Odlučio sam da šansu pružim Kirovskom, nema tu ništa dramatičnog, rotacija u timu biće sve do zime – kazao je Janković. 
Kapiten crveno-belih Nenad Milijaš rekao je da su igrači „shvatili greške iz Subotice i da sada žele pobedu“. Zvezda će dočekati BSK sutra u 19.00.

Povezana vest:  Čile posle penal lutrije osvojio Kup Amerike