vladimir_vermezovic_kzn

Vermezović: Mihajlovića pustiti da završi započeti posao

Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović rekao je danas da javnost i navijači moraju da pruže punu podršku selektoru Siniši MIhajloviću da završi započeti posao u nacionalnom timu.
-Ne sviđa mi se koliko ima ružnih napisa u vezi Mihajlovića. Do pre mesec dana svi su ga dizali u nebesa, a sada ispade da ništa ne valja. Treba mu pružiti podršku jer ništa još nije izgubljeno. Ne mislim da smo već sada ostali bez Mundijala, napravio je radikalne rezove u reprezentaciji i treba ga pustiti da završi započeti posao – rekao je Vermezović na konferenciji za medije.
Kao jedini, uslovno rečeno Mihajlovićev minus, Vermezović je naveo sukob sa Branislavom Ivanovićem i Aleksandrom Kolarovim.
-To je jedino što mi se ne dopada, ali verujem, da će oni to rešiti među sobom, kao odgovorni ljudi – zaključio je Vermezović.
Selekcija Srbije posle poraza od Belgije i Makedonije ima samo četiri boda u A grupi kvalifikacija i minimalne šanse da u preostalih šest mečeva izbori plasman na prvenstvo sveta u Brazilu 2014. godine.

Povezana vest:  Rezultati utakmica 22. kola i tabela Super lige Srbije