vermezovic_par_jag_(1)

Vermezović: Dosta muke do pobede
 
Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović rekao je danas da je njegova ekipa došla do pobede nad Radom jer je iskoristila svoju priliku i priznao da su „građevinari“ u završnici meča, iako sa igračem manje, bili bolji rival.
-Rekao sam i pre meča da je Rad izvanredna ekipa. Oni su imali inicijativu, ali smo mi iskoristili tu jednu sansu na početku utakmice, a oni svoje nisu -rekao je Vermezović posle meča.
On je istakao da je ekipa imala zdravstvenih problema zbiog čega je morao da zameni Nikolu Ninkovića i Lazara Markovića.
-Nije naša strategija bila da se u finišu branimo sa igračem manje, ali se jednostvano, tako namestilo. Sada nam sledi dan pauze i okrećemo se pripremama za utakmicu sa Interom u četvrtak u Ligi Evrope – zaključio je Vermezović.
Trener Rada Marko Nikolić rekao je da je na krajnji rezultat utakmice presudila slaba realizacija njegove ekipe.
-Nisam srećan što nismo uzeli makar bod, a po svemu viđenom, nismo zaslužili da izgubimo. Odlučio je jedan detalj i pad koncentracije, kada smo i primili gol – rekao je Nikolić.
Om je rekao da ne smatra da je Goran Čaušić trebalo da bude isključen posle prekršaja nad Aleksnadrom Mitrovićem.
-Nismo iskoristili šanse. od kojih su neke bile veoma dobre, a kada u tome ne uspete protiv ekipe kao što je Partizan, sledi poraz – rekao je Nikolić.
Povezana vest:  Ančeloti: Ne mogu da zamislim Real bez Ronalda