zoran_milinkovic_vojvodina

Milinković zadovoljan bodom u Novom Pazaru

Trener OFK Beograda Zoran Milinković rekao je posle utakmice bez golova u Novom Pazaru da je njegov tim bio bliži pobedi u današnjem duelu ta dva tima, u 9. Kolu Super lige Srbije.
-Mislim da za sva tri boda malo više može da žali OFK-a, ali zadovoljan sam remijem i puno će nam značiti za samopouzdanje. U prvom delu meča imali smo tri dobre šanse, dok je u drugom viđena rovovska borba bez prilika na obe strane – rekao je Milinković novinarima na Gradskom stadionu.
-Nije lako odoleti u Novom Pazaru i bod nam u teškoj situaciji za klub puno znači. Domaćin ima odličan tim, a odličan je i ambijent na tribinama – dodao je trener OFK Beograda.
Utakmicu na Gradskom stadionu pratilo je oko 5.500 gledalaca, od toga i oko 30 pristalica tima sa Karaburme.
Pomoćni trener Novopazaraca Saša Milanović ocenio je da je gostujući tim hteo najpre da dobro obezbedi svoj gol i da iz kontranapada pokuša da dođe do bodova.
-Ne bih se složio sa kolegom (Milinkovićem) da su nas tri puta opasno ugrozili u prvom delu. Mi smo tada pretili iz prekida i kontri, a u drugom poluvremenu nismo zadovoljili navijače. Vidljiv je boljitak kod OFK Beograda, posle dolaska novog trenera i predsednika – kazao je Milanović.
Pazarci će u sledećem kolu gostovati Partizanu, a OFK Beograd će biti domaćin Radničkom iz Niša.

Povezana vest:  David Vilja u ponedeljak na operaciji