Jankovic_JAVOR-CRVENA_ZVEZDA_36

Janković: Sedam golova za samopouzdanje
 
Trener Crvene zvezde Aleksandar Janković rekao je posle današnje pobede od 7:2 u meču sa BSK Borčom, u 9. kolu Super lige, da je sedam postignutih golova njegovim fudbalerima bilo potrebno za samopouzdanje.
-Zadovoljan sam kako smo igrali. U današnje vreme nikom nije lako dati sedam golova. To nam je bilo preko potrebno za samopuzdanje. Dva primnjena gola nas navode na razmišljanje, a sedam postignutih nas neće uspavati – rekao je Janković posle utakmice.
On je kazao da je njegova ekipa zasluženo pobedila i čestiao je svojim igračima na reakciji posle poraza od Spartaka, u prošlom kolu.
-Mnogo smo radili u poslednjem periodu, posle poraza od Spartaka i bili smo nagrađeni ranim golovima koji su nas rasteretili u daljem toku utakmice. Trudili smo se da svih 90 mninuta držimo ritam i to smo u neku ruku i uspeli – rekao je Janković.
Trener BSK Borče Goran Milojević ocenio je da je utakmica odlučena već na početku.
-Lako i brzo smo primili goplove, već u drugom i petom minutu, a posle smo u drugom poluvremenu odigrali koliko-toliko korektno. Sada nas očekuje utakmica protiv Smdereva koja je za nas ‘biti ili ne biti’ – rekao je Milojević.

 

Povezana vest:  PREMIJE SP JUŽNA AFRIKA, Reprezentativcima JAR po Mercedes i 480.000 evra