RobertoDiMatteo
Di Mateo: Svaka čast, ali biće druga priča u Londonu
Trener londonskog Čelsija Roberto di Mateo čestitao je danas Šahtjoru na pobedi (2:1) u trećem kolu E grupe Lige šampiona i najavio sasvim drugačiju utakmicu 7. novembra u Londonu.
-Ne smemo da očajavamo, imamo odličan tim i igrače koji su dali sve od sebe. Idemo dalje, okrećemo se novim izazovima. U naredne dve utakmice Lige šampiona moramo da pobedimo i uveren sam da će utakmica protiv Šahtjora u Londonu biti potpuno drugačija – rekao je za engleske medije Di Mateo.
On je dodao da je na ishod meča uticao rani gol domaćina.
-Šahtjor je izuzetno kvalitetan tim, cela grupa u kojoj se nalazimo je jaka. Šteta što smo se kasno vratili u meč. Verovao sam da možemo da postignemo još jedan gol, ali protivnik nas je kaznio posle izgubljene lopte na sredini terena. Moramo u takvim situacijama bolje da reagujemo kao tim – rekao je Di Mateo.
Posle tri odigrana kola Šahtjor vodi u grupi E sa sedam bodova, slede Čelsi sa četiri, Juventus sa tri i Nordsjiland sa jednim osvojenim bodom.
-Naši navijači su videli pravi Šahtjor. Delovali smo mnogo bolje od Čelsija i šteta je što nismo postigli više golova. Igrači su dobili na samopouzdanju i ova pobeda nije slučajna – rekao je defanizivac Ukrajinaca Dario Srna.
Povezana vest:  SP BRAZIL 2014, Kabaje upozorava saigrače: Ne budite arogantni