vermezovic_par_nef

Vermezović: Svesni smo snage Intera, znamo šta nas čeka

 

Trener Partizana Vladimir Vermezović rekao je danas da su njegovi fudbaleri svesni snage italijanskog Intera i da znaju šta ih čeka u utakmici trećeg kola Grupe H Lige Evropa.

-Naša mlada ekipa je došla u Milano da odigra veliku utakmicu i stekne iskustvo za budućnost. Svesni smo snage Intera, znamo šta nas čeka, ali mladost nekada ne poznaje snagu i autoritet, pa se nadam da će moj tim pokazati šta zna protiv sjajnog tima Intera – rekao je Vermezović na konferenciji za medije u Milanu.

Povezana vest:  Odložen meč argentinskog prvenstva zbog napada na igrača

Vermezović je kazao da je svestan da će trener Intera Andrea Stramaćoni rotirati mnogo igrača u odnosu na prvenstveni meč sa Katanijom prošlog vikenda.

-Znamo da će Inter početi utakmicu u drugačijem sastavu nego u prvenstvu sa Katanijom, ali Inter je Inter i shvatićemo ih ozbiljno. Nadam se da će igrači biti rasterećeni, bez straha, jer kada meč počne to je igra 11 na 11 i nijanse će odlučivati – kazao je on.

Povezana vest:  PRVA LIGA SRBIJE, Pobede Zemuna i BASK-a

Na pitanje novinara kakvo mišljenje ima o treneru Intera Stramaćoniju, Vermezović je ocenio da je pred njim velika karijera.

-Prvi put sam ga video na delu kada je vodio mladi tim Intera do titule prvaka Evrope. Radi se o taktičaru koji forsira nekoliko formacija u igri Intera, što znači da mnogo radi na treninzima. Uveren sam da je pred njim velika karijera – ocenio je Vermezović.

Povezana vest:  Stadion u Jagodini ispunjava uslove Uefa

Italijanske novinare interesovalo je da li će biti bezbedni zbog navijača Partizana koji će prisustvovati utakmici, a trener crno-belih je poručio da svi mogu slobodno da dođu i uživaju.

-Navijači Partizana nikada nisu napravili nijedan problem van Srbije i uveren sam da će navijati sportski i napraviti pravu fudbalsku atmosferu. Slobodno dođite i uživajte, bezbednost vam nije ugrožena – poručio je Vermezović.

Utakmica između Intera i Partizana igraće se sutra od 19.00 na stadionu Đuzepe Meaca u Milanu.