nebojsa_vignjevic_trener_hajduk_1

Vignjević: Moraćemo da zaustavimo kontranapade Javora

 

Trener fudbalera Vojvodine Nebojša Vignjević izjavio je danas da će njegovi igrači u nedelju morati da zaustave kontranapade Javora, kako bi došli do pobede u utakmici 10. kola prvenstva Srbije.

-Dolazi nam u goste neprijatna ekipa Javora, jer ne dozvoljava da joj se stvori puno šansi i ostavlja malo prostora za napadače, uz to oslanjaju se na kontranapade. Moraćemo mnogo da radimo i da budemo agresivni na sredini terena, kako bismo sprečili te njihove kontre – rekao je Vignjević novinarima na stadionu Vojvodine u Novom Sadu.

Povezana vest:  Maradona poručio Kasanu: Izdrži, potreban si fudbalu

On je dodao da su igrači Vojvodine u sredu skinuli određeni pritisak pobedom protiv Čukaričkog u osmini finala Kupa Srbije sa 1:0.

-Posle pobede protiv Čukaričkog skinuli smo određeni pritisak, ali neće biti ni malo lako. Moramo da budemo koncentrisani i strpljivi… Mirne glave, koncentrisani svih 90 minuta i s puno rada možemo da dođemo do tri boda – istakao je trener Novosađana.

Povezana vest:  NOVI SELEKTOR NA KLUPI CRNE GORE, Brnović: Verujem u plasman na EURO!

Vojvodina i Javor sastaće se u nedelju u 15.00 u Novom Sadu. Novosađani su trenutno peti na tabeli Super lige sa 14 bodova, dok je Javor 11. sa 10.