RobertoDiMatteo
Di Mateo: Nisam zabrinut za Toresa

Menadžer fudbalera Čelsija Roberto Di Mateo stao je u odbranu svoga napadača Fernanda Toresa uprkos njegovoj nešto lošijoj formi u poslednje vreme.
-Nisam zabrinut za Toresa, on naporno radi i bez obzira da li postiže golove ili ne, on uvek doprinosi timu i puno nam znači u napadu. Ne bi trebalo da se obazire na loš period već da gleda napred. Ipak, tim kao Čelsi ne može da se osloni samo na jednog igrača – rekao je za engleske medije Di Mateo.
Tores više od mesec dana nije dao gol u Premijer ligi, a nije briljirao ni u utorak na meču Lige šampiona protiv Šahtjora, pa ga je italijanski trener zamenio u posljednjih 20 minuta.
-Pokazao sam i ranije da svako može da se preseli na klupu, a izuzetak neće biti ni Tores. Napadači reaguju instiktivno i ponekad je teško shvatiti šta im se mota po glavi – dodao je Di Mateo.
Španski reprezentativac je u dosadašnjem delu sezone na 13 utakmica postigao šest golova, a novu priliku imaće u nedelju kada Čelsi u derbi meču devetog kola Premijer lige dočekuje Mančester Junajted.

Povezana vest:  Kaluđerović: Imali smo pad u drugom poluvremenu!