matija-nastasic

Skaut Sitija: Nastasić je talentovan fudbaler
 
Skaut za mlade igrače u Mančester Sitiju Anđelo Greguči rekao je danas da je srpski reprezentativac Matija Nastasić talentovan fudbaler, ali da je još rano davati prognoze kada je u pitanju njegova budućnost u timu aktuelnog prvaka Premijer lige.
-Nisam neko ko brzo donosi odluke, tako da ni sada posle samo nekoliko meseci neću reći da je reč o igraču šampionskog potencijala. Moramo da sačekamo i vidimo da li Nastasić može da napravi karijeru u klubu. Defentivno ima talenta, ali svako poređenje sa drugim igračima može da ugrozi njegov napredak – rekao je za italijanske medije Greguči.
On je potvrdio da je Siti zaintersovan za još jednog bivšeg igrača Partizana, a sada napadača Fiorentina Stevana Jovetića.
-Nema šta da krijemo, Jovetić je na našoj listi želja. On je sjajan fudbaler, ali ja nisam prava osoba da odgovorim da li će će uskoro obući dres Mančestera – dodao je Greguči.
Nastasić je ovog leta iz Fiorentine prešao u Siti, dok je u suprotnom pravcu otišao crnogorski reprezentativac Stefan Savić, a prema pisanju britanskih medija ovaj transfer iznosio je 12,5 miliona evra.
Povezana vest:  Fudbaleri Barselone podvrgnuti iznenadnom doping testu