vermezovic_par_jag_(1)

Vermezović: Igrači se izdigli posle Milana
 
Trener Partizana Vladimir Vermezović rekao je da su se njegovi igrači danas „izdigli“ posle utakmice protiv Intera u Milanu i odigrali dobar meč protiv Novog Pazara u 10. kolu Super lige.
-Igrači su se izdigli posle utakmice u Milanu i odigrali dobar meč. Bilo je nekih padova, ali ništa strašno. Možda je bilo malo indolentnosti kod primljenog gola. Novi Pazar je nezgodna ekipa I drago mi je što su došli da se nadigravaju i igraju fudbal – rekao je Vermezović novinarima posle pobede od 3:1.
Partizan je u četvrtak izgubio 1:0 od Intera u Milanu, u Ligi Evropa.
Novi Pazar je imao dobru šansu na početku meča, kada je Enver Alivodić izašao sam pred golmana Nikolu Petrovića, koji je odbranio njegov šut.
-Petrović je dobro reagovao, ali takve greške će se kažnjavati u Evropi – kazao je Vermezović.
Trener Pazara Dragoljub Bekvalac kazao je da je njegov tim došao da se nadigrava i da je meč mogao da bude malo drugačiji, ali da bi Partizan u svakom slučaju pobedo večeras.
-Došli smo da se nadigravamo sa jednom od najboljih ekipa na Balkanu. U jednom delu utakmice smo uspeli da im pariramo, ali su oni u drugom dali tri gola i zasluženo pobedili. Utakmica je bila otvorena… Možda bi bilo drugačije da smo dali gol iz šanse na početku utakmice, ali bi i onda Partizan verovatno pobedio – rekao je Bekvalac.
Povezana vest:  Kaka propušta početak sezone zbog operacije kolena