vermezovic_par_nef
Vermezović: Razočaran sam, ali život ide dalje
Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović posle vecerašnje šokantne eliminacije od drugoligaša čačanskog Borca u osmini finala Kupa Srbije (1:2) rekao je da je razočaran igrom pojedinih igrača, ali da život ide dalje.
-Čestitam Borcu na zasluženom prolasku dalje, ali mi smo im to omogućili svojom igrom. Razočaran sam, ali sutra ćemo detaljno analizirati šta se desilo. Život ide dalje, a nas već za tri dana očekuje veoma važna i teška utakmica protiv Radničkog u Nišu – rekao je Vermezović u razgovoru sa novinarima.
Kao što je i najavio uoči meča Vermezović je šansu ukazao igračima sa nešto manjom minutažom u dosadašnjem delu sezone i to mu se definitivno „obilo o glavu“.
-Neki igrači mi nisu pokazali da sam grešio u prethodnom periodu, moraju još da rade – konstatovao je on.
Meč će se osim po neprijatnom porazu pamtiti i po tome što je Nikola Ninković ušao u istoriji kao najmlađi kapiten crno-belih, pošto je u poslednjih pola sata nosio traku umesto Marka Šćepovića.
-On je izdanak naše škole, dosta se pričalo o njemu, i dobrog i lošeg u poslednje vreme. Vreme je da preuzme odgovornost i verujem da bi to moglo malo da ga smiri – poručio je Vermezović.
Trener Čačana Zoran Njeguš priznao je da je „fenomenelan osećaj izbaciti Partizan iz kupa“.
-Osećaj je fenomenalan, izbacili smo Partizan iz kupa. Dodduše, nije lako igrati na tri fronta. Mi smo ovde došli sa nekom nadom, oni su stvarali šanse, dominirali, a mi smo davali golove. Na poluvremenu smo se dogovorili da više držimo loptu u nogama i da pokušamo da istrajemo, što nam je pošlo za rukom. Sada ne smemo da poletimo, već moramo da se vratimo u našu realnost u prvenstvu- izjavio je Njeguš.
Povezana vest:  Blater: Rusiji neće biti oduzeto SP 2018. godine