bosko_jankovic
Janković zbog povrede ne igra protiv Fiorentine

Srpski fudbalski internacionalac i kapiten Đenove Boško Janković propustiće sutrašnji meč sa Fiorentinom zbog povrede zgloba. Janković se povredio u subotnjoj utakmici sa Milanom, na kojoj su rosoneri slavili sa 1:0. 
-Zglob je otekao posle utakmice. U prvi mah učinilo se da je ozbiljnija povreda, ali je sada situacija mnogo bolja. Medicinski tim Đenove radi sve kako bih bio spreman za nedeljnu utakmicu protiv Sijene – izjavio je Janković.
Za duel protiv Fiorentine trener Luiđi Del Neri, pored Jankovića, neće moći da računa ni na Marka Borijela, Marka Rosija, Huana Manuela Vargasa, Anselma i Damjana Feronetija.
-Dobili smo odličnog trenera i mislim da će stvari krenuti na bolje. To se oseća na treninzima. Sjajno se radi i svi pozitivno razmišljamo. Biće još bolje kada se svi povređeni igrači priključe radu – zaključio je Janković.
Za ekipu Fiorentine ove sezone, sa dosta uspeha, igraju Adem Ljajić i Nenad Tomović. Utakmica Đenova – Fiorentina igra se u četvrtak od 20.45 minuta na stadionu Luiđi Feraris.
Povezana vest:  Serezo smenio Popovića