FUDBALSKA-LOPTA
Novi Pazar i Sloboda: Nerešeno je pravedan rezultat

Pomoćni trener Novog Pazara Saša Milanović rekao je danas da je njegovim fudbalerima nedostajala podrška navijača, i da je rezultat 2:2 protiv Slobode u 11. Kolu Super lige „najpravedniji“.
-Nismo imali podršku našeg ’12. igrača’ i ne mogu da shvatim takvuodluku. Prošle sezone smo ovde ubedljivo slavili sa 4:0, a Sloboda je u tom meču imala više šansi nego danas. Fudbal vam nekad uzme, a nekad vrati“, rekao je Milanović novinarima na Gradskom stadionu.
Prvi trener Novog Pazara Dragoljub Bekvalac zbog premora nije došao na konferenciju za novinare, kao i prošle nedelje.
Milanović je dodao da je Novi Pazar „jeftino“ primio drugi gol i da je „teškom mukom“ uspeo da dođe do boda.
-Bilo je konfuzije u poslednjoj liniji. Kažnjeni smo golom iz prekida kakav se retko prima, to nas je psihološki poremetilo i bilo je teško da se izdignemo. Teško je vratiti se posle takvih situacija, ali, bili smo uporni i nagrađeni smo zbog toga – zaključio je Milanović.
Prvi asistent Dragoljuba Bekvalac kazao je da je napadač Pazaraca Admir Raščić doživeo neugodnu povredu krajem prvog poluvremena I da će magnetna rezonanca pokazati koji je stepen te povrede.
Novi Pazar posle nekompletnog 11. kola zauzima osmu poziciju na tabeli Super lige Srbije sa 14 bodova, dok je Sloboda sedma, sa dva boda više.
Trener Slobode Ljubiša Stamenković rekao je da je zadovoljan što je njegov tim neporažen i na petoj uzastopnoj utakmici u prvenstvu.
-Malo žalimo zbog primljenog gola u finišu, što nam se dešava treći ili četvrti put i što nas košta trećeg mesta na tabeli. Podela bodova je, ipak, realna, u jednoj pozicionoj igri sa malo rizika i bez mnogo šansi – rekao je Stamenković.
On je ocenio je da je veliki hendikep za njegov tim predstavljao izlazak teže povređenog Stojana Pilipovića početkom drugog poluvremena.
-Šteta što nije bilo publike na tribinama, bilo bi mnogo dinamičnije i sa više naboja – dodao je trener Užičana.
Pazarci će u sledećem kolu gostovati Vojvodini, a Sloboda će biti domaćin Radničkom iz Niša.

Povezana vest:  FA zatražio od Fergusona da objasni kritikovanje sudija