nikolic_press

Nikolić:Nedopustiv kiks nas koštao dva boda
 
Trener Rada Marko Nikolić rekao je posle današnjeg remija 1:1 sa Vojvodinom u 11. kolu Super lige da je amaterski potez njegovih fudbalera koštao ekipu pobede.
-Kada smo trebali da privedemo kraju, amaterski smo postupili, izgubili loptu na 15-ak metara od našeg gola. Nedopustiv kiks smo napravili i to nas je koštalo dva boda. Takvi pokloni ne smeju da sedaju, posebno ne timu kao što je Vojvodina, čime smo ih vratili u život – rekao je Nikolić novinarima posle utakmice na Banjici.
-Ostaje veliki žal za dva izgubljena boda jer smo imali utakmicu u svojim rukama. Priliku koja nam se pružila nismo iskoristili – dodao je trener „građevinara“.
Nikolić je kazao da je utakmica bila tvrda i da su obe ekipe igrale disciplinovano.
-Utakmica je bila dosta tvrda, teren nije bio najbolji za igru, a obe ekipe su igrale disciplinovano. Vojvodina je pretila iz polukontri, ali bez većih šansi u prvom delu. U drugom smo u periodu slabije igre postigli gol – kazao je Nikolić.
Trener Vojvodine Nebojša Vignjević rekao je da je njegova ekipa primila gol u trenutku kada je trebalo da ga postigne.
-Obe ekipe su bile opreznije u prvom poluvremenu, mi smo kroz pas pokušali da dođemo do nekih šansi, ali smo morali bolje da ih iskoristimo. U drugom delu je bilo otvorenije, mi smo bolje počeli, ali kada smo trebali da postignemo gol mi smo ga primili. Imali smo sreće da vrlo brzo izjednačimo i sprečimo čuvene kontranapade Rada – rekao je Vignjević.
On je ocenio da je utakmica bila dinamična i da je konačan ishod pravedan.
-Utakmica je bila dosta dinamična. Pravedan je konačni ishod, ali mogu da žalim jer smo trebali da pokažemo više želje i samopouzdanja. Zadovoljan sam jer je Rad poveo i odlično igra na svom terenu – istakao je Vignjević.
Povezana vest:  Venger: Skilaći sutra na treningu sa ekipom