JANKOVIC_ZVEZDA-RADNICKI_NIS_18

Janković: Zaostatak za Partizanom je nadoknadiv
 
Trener fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Janković rekao je danas da minus od pet bodova u odnosu na Partizan nije nenadoknadiva prednost.
-To nije velika razlika. Sada je najvažnije da prevaziđemo trenutak u kome se nalazimo. U situaciji kada smo zaslužili poraz, istrpeli smo kritike, rekli jedni drugima sve i nastavili dalje. Ovaj poraz protiv Jagodine je drugačiji, medutim ne menja ništa – rekao je Janković za klupski sajt.
On je dodao da je naporan rad na treninzima jedini način da ekipa zaboravi na poraz od Jagodine i vrati se na pobednicki kolosek.
-Oporavljamo se kroz trening i kroz rad, to je jedini izlaz. Mislim da sam jedini trener u istoriji srpskog fudbala kome se sudija imenom i prezimenom javno izvinio zbog nacinjenog propusta. To je tako, imamo tri boda manje nego što smo planirali, ali takvo je stanje, nastavljamo dalje – rekao je Janković.
Trener crveno-belih istakao je da u hodu pokušava da oporavi ekipu, ali da nema previše vremena za to, jer već u nedelju sledi meč protiv OFK Beograda.
-Doživeli smo nepravdu, ali moji igrači i ja se bavimo samo nama i analizom stvari na terenu koje mi možemo da popravimo. Imamo dosta toga što možemo da popravimo kako bismo bili bolji – zaključio je Janković.
Povezana vest:  Al-Džazira kupila prava prenosa Lige šampiona u Francuskoj