Guardiola_trener_Barselona
Gvardiolin agent na pregovorima u Milanu?

Glasine da je Pep Gvardiola zainteresovan da preuzme ekipu Milana potvrđene su danas kada je agent i brat bivšeg trenera Barselone viđen sa zvaničnicima slavnog italijanskog kluba, preneli su italijanski mediji.
Milan, koji večeras igra utakmicu Lige šampiona protiv Malage, imao je najgori start sezone ikada u Seriji A i poslednjih par meseci sve češće se govori o smeni trenera Masimilijana Alegrija.
Trofejni stručnjak Gvardiola trenutno odmara od fudbala, međutim, italijanski mediji uporno nagoveštavaju da će preuzeti roso-nere.
Najprodavaniji list u Italiji, sportski dnevnik „Gazeta delo Sport“, danas je na svom sajtu objavio da su Pere Gvardiola i bivši pomoćni trener Barselone Manuel Estijarte viđeni sa direktorom Milana Adrijanom Galijanijem. Klub je, međutim, demantovao tu tvrdnju.
-Milan kategorično demantuje izveštaje o bilo kakvom sastanku Galijanija i osoba koje zastupaju gospodina Gvardiolu- objavljeno je na klupskom sajtu.
Međutim, „Gazeta delo Sport“ tvrdi da se „sastanak dogodio“, a Skaj Sport je emitovao snimke dvojice Španaca kako napuštaju restoran „Đanino“ u pratnji zvaničnika Milana.
Sedmostruki prvak Evrope ohrabren je prvenstvenom pobedom nad Kjevom u subotu (5:1), ali su mu večeras Malage neophodna tri boda kako bi ostao u trci za plasman u nokaut fazu Lige šampiona.

Povezana vest:  Petrić, Nađ i Tomić kandidati za sportskog direktora?