Robert_Mancini_2012

Manćini: Ako prođemo grupu osvojićemo Ligu šampiona
 
Menadžer fudbalera Mančester Sitija Roberto Manćini rekao je danas da je njegov tim zbog lošeg suđenja uskrećen za pobedu u meču četvrtog kola D grupe Lige šampiona protiv Ajaksa.
Siti je sinoć odigrao nerešeno (2:2) i na taj način došao u poziciju da se drugu godinu zaredom ne plasira u nokaut fazu elitnog takmičenja.
Mnogo primedbi posle meča domaćin je imao na suđenje Petera Rasmusena, koji je u 88. minutu poništio gol Serhija Aguera, a u samoj završnici nije dosudio penal za Siti, iako je Rikardo van Rajn u kaznenom prostoru Ajaksa vukao za dres Marija Balotelija.
-Prišao sam sudijama i rekao im da su poništili čist gol, nisam video situaciju sa Balotelijem, ali igrači su mi rekli da je bio penal. Arbitri su zaista odradili loš posao. Uvek verujem u svoj tim, ali sada je zaista teško. Ako pobedimo Dortmund i Real u naredne dve utakmice i sa osam bodova prođemo dalje, osvojićemo Ligu šampiona – rekao je Manćini za engleske medije.
On je dodao da Siti nije smeo da primi dva gola posle kornera.
-Postigli smo „tri“ gola, ali smo primili dva glupa. U ovakvim utakmicama ne smete da primite golove iz kornera. Imali smo dosta prilika, ali verovatno ovo nije naše vreme u Ligi šampiona. Izgleda da su Dortmund i Real bolji od nas, a možda i Ajaks -zaključio je Manćini.

 

Povezana vest:  Borjan treći put dobitnik priznanja "Ilija Pantelić"