pep_gvardiola_ls_2011

Gvardioline opcije su Milan, Čelsi i Mančester Siti

 

Menadžer španskog fudbalskog trenera Pepa Gvardiole, Hoze Marija Orobitg rekao je danas da su za bivšeg stratega Barselone ozbiljno zainteresovani Mančester Siti, Čelsi i Milan.
Rosoneri su u utorak demantovali informaciju da se Gvardiolin brat Pere sastao sa predstavnicima italijanskog kluba kako bi počeo pregovore.
-Gvardiola ne ide u Milan? Ko vam je to rekao? Ja sam Gvardiolin menadžer, a ne Pere. Sve je moguće sledeće godine. Često razgovaram sa potpredsednikom Milana Adrijanom Galijanijem i to su uvek prijateljski kontakti. U dobrim smo odnosima i ko zna šta će se desiti u budućnosti – rekao je Orobitg italijanskim medijima.
Gvardiola, koji je proletos napustio klupu Barselone, trenutno se sa porodicom nalazi na „produženom“ odmoru u Njujorku, gde će ostati do leta 2013. godine.
-Milan je jedna od opcija, a tu su i Mančester Siti i Čelsi. Pep gleda sve ponude i detaljno ih analizira. Ipak, sada neće da prekida pauzu, a o poslu ćemo moći da pričamo u junu – rekao je Gvardiolin agent.
On je dodao i da je Gvardiolin brat boravio u Milanu, jer je menadžer nekim igračima Malage, ekipe koja je u utorak igrala protiv rosonera u Ligi šampiona.
-Mediji su od toga napravili spektakl. Čovek je samo otišao da odgleda utakmicu. Pa, on je menadžer i Luisu Suarezu, ali o tome novine neće da pišu – dodao je Orobitg.

 

Povezana vest:  Partizan slavi titulu bez navijača