ja_simo_krunic
Krunić: Sa Smederevom teže nego sa Zvezdom
Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić ocenio je da će prvenstvena utakmica u subotu protiv Smedereva biti teža nego protiv Crvene zvezde i pozvao igrače na maksimalnu mobilnost.
-Za mene je meč protiv Smedereva najteži u prvom delu prvenstva. Moramo da pružimo više nego protiv Crvene zvezde prošle subote u Beogradu – rekao je danas Krunić na redovnoj konferenciji za medije.
On je dodao da nema opuštanja posle dobrih rezultata i vrednog trijumfa nad Crvenom zvezdom.
-Moramo maksimalno da se mobilišemo ako računamo na popbedu protiv Smederevaca. Oni imaju dobre igrače i jednog od najobrazovanijih fudbalskih trenera u Srbiji. Biće to jako teška utakmica – napomenuo je Krunić.
Trener Jagodinaca istakao je da ne gleda protivničku ekipu po poziciji na tabeli, već kakav ima kvalitet.
-Prošle godine u ovo vreme protiv Metalca svi su očekivali našu pobedu. Bili smo favoriti, kao i sada protiv Smedereva, a izgubili smo sa 2:0. Prema tome, predstojeći meč moramo da shvatimo veoma ozbiljno – rekao je Krunić i izrazio nadu da njegovi igrači neće biti opušteni i samouvereni posle značajne pobede u Beogradu, ocenivši da će „dati sve od sebe“.
-Mene ne interesuje toliko rezultat koliko odnos igrača prema utakmici, to forsiram od kada sam došao u Jagodinu i oni to znaju. Nema razloga da tako ne bude i sada, a dosadašnji rezultati govore da su igrači odgovorni – rekao je Krunić i istakao da je Superliga takva „da nikoga nije lako pobediti“.
On je naveo da još ne zna sastav tima za subotnju utakmicu na domaćem terenu, jer tri igrača zbog kartona neće biti u konkurenciji, a pod znakom pitanja je i nastup Slaviše Stojanovića zbog povrede.
Prvotimac Jagodine Milan Đurić ocenio je da je Smederevo „veoma nezgodna ekipa“.
-To su i pokazali na mečevima u Novom Sadu i na Banjici. Svesni smo da će utakmica biti jako teška, ali smo maksimalno spremni i skoncentrisani da dobrom igrom opravdamo ulogu favorita i osvojimo tri nova boda – rekao je Đurić.
Utakmica između Jagodine i Smedereva, u okviru 12. kola Superlige Srbije, igra se na Gradskom stadionu od 13:30 sati.
Povezana vest:  Morinjo ne planira pauzu posle odlaska iz Čelsija