bekvalac
Bekvalac: Igraćemo otvoreno u Novom Sadu
Trener fudbalera Novog Pazara Dragoljub Bekvalac rekao je danas da njegovu ekipu u 12. kolu Super lige Srbije neće zavarati činjenica da domaća Vojvodina trenutno ne  igra dobro i ne postiže dobre rezultate.
-Vojvodina ima jedan od boljih timova u ligi, znamo o kakvom klubu se radi i neće nas zavarati njihovo trenutno stanje. Pružićemo maksimum pred Novosađanima i omogućiti im da prepoznaju dobar fudbal – rekao je Bekvalac novinarima na Gradskom stadionu.
-Igraćemo otvoreno, kao i protiv Partizana. Samo, nadam se da ćemo biti malo precizniji u završnici, a da Vojvodina neće stvoriti toliko šansi kao crno-beli – dodao je on.
Novi Pazar je osmi na tabeli Super lige Srbije sa 14 bodova, dok je Vojvodina na četvrtom mestu sa četiri boda više.
Bekvalac je istakao da će veliki hendikep za Novopazarce
predstavljati neigranje Darija Damjanovića zbog žutih kartona i da se još nekoliko prvotimaca žali na povrede.
-Biće teško nadoknaditi odsustvo jednog od naših najboljih igrača (Damjanovića), a verovatno će ga zameniti 16-godišnji Faruk Bihorac. Sigurno je je da neću ponoviti grešku sa nekih ranijih mečeva, igraće samo oni koji su zdravi i potpuno spremni – kazao je Bekvalac.
Trener Pazaraca rekao je da je Novi Sad njegov grad, ali da će on dati sve da njegov sadašnji klub neporažen napusti stadion „Karađorđe“.
-Nema emocija tokom meča, ja sam trener Novog Pazara. Vojvodina je, uslovno rečeno, moj klub, ali uvek sam bio tamo kada sam neophodan, nikada kada su oni meni trebali – zaključio je Bekvalac.
Utakmica 12. Kola Super lige Srbije između Vojvodine i Novog Pazara igraće se u subotu u 13.30.
Povezana vest:  SP JAR, Mandela ne predaje pehar