Aleksandar_Kolarov_Manchester_City
Kolarov: Siti je i dalje najbolji tim u Premijer ligi
Fudbaler Mančester Sitija i reprezentativac Srbije Aleksandar Kolarov rekao je danas da je njegov klub i dalje najbolji u Premijer ligi, uprkos lošim izdanjima u Ligi šampiona.
Sitiju ne cvetaju ruže u elitnom klupskom takmičenju, gde posle četiri odigrana kola zauzima poslednje mesto u grupi D.
Za razliku od Lige šampiona, ekipa Roberta Manćinija u domaćem prvenstvu „gura po planu“, nalazi se na drugom mestu, sa dva boda manje od gradskog rivala Junajteda.
-Svi žele da nas pobede, jer smo prvaci i još nismo zabeležili poraz ove sezone. Izgubili smo nekoliko utakmica u LŠ, ali mislim da smo i dalje najbolji tim u prvenstvu i da ćemo opet da budemo šampioni. Ako budemo igrali kako znamo i pokažemo isti duh kao protiv Totenhema, niko neće moći da nas zaustavi – rekao ja Kolarov za engleske medije.
On je dodao da kao svaki profesionalac mora da prihvati odluku menadžera Manćinija, koji ga veoma često, baš kao i Edina Džeka ostavlja na klupi za rezerve.
-Nije lako održati formu na visokom nivou, ali profesionalci smo i moramo da prihvatimo odluku menadžera. Ne mogu da objasnim Edinov slučaj, ali najvažnije je da postiže golove, bilo da uđe sa klupe ili šansu dobije kao starter. Menadžer odlučuje ko će početi utakmicu – rekao je 27. godišnji fudbaler.
Kolarov je u dosadašnjem delu sezone odigrao 12 utakmica i postigao tri gola, računajući sva takmičenja.
Povezana vest:  Petrović odredio članove stručnog štaba