antic-vucic_i_dzaja_kzn_marakana
Radna grupa u najkraćem roku saopštava visinu duga
Radna grupa na čelu sa legendom Crvene zvezde Draganom Džajićem, koja će do izbora rukovoditi klubom već je počela da radi i u najkraćem mogućem roku izaći će pred javnost sa preciznim ciframa o visini duga, saopštio je danas portparol crveno-belih Marko Nikolovski.
-Dug je veliki, ali nije 62 miliona – rekao je Nikolovski novinarima na stadionu Crvene zvezde.
On je dodao da će čim bude novih informacija oko isplata plata igračima i zaposlenim u klubu to javno saopštiti.
-Svim igračima mnogo znači podrška koju su tokom jučerašnjeg dana dobili od Aleksandra Vučića i Aleksandra Antića – preneo je Nikolvski.
On je naveo da u klubu ne razmišljaju o smeni trenera Aleksandra Jankovića.
Inače, Crvena zvezda je danas potpisala trogodišnji sponzorski ugovor sa kompanijom DIVA, koja proizvodi flaširanu vodu.
-Svaka pozitivna stvar donosi i nama u marketingu lakši rad. Dugoročno planiramo, ali svakako očekujemo nove sponzorske ugovore. Zadovoljni smo prihodima od komercijalnih projekata, ali može još bolje. Nadam se da će uticaj kompanije DIVA biti isti kao i na košarkaški klub, koji je pobedio u derbiju – rekao je Bročić.
Zvezda je sinoć dobila privremeno rukovodstvo – Radnu grupu na čelu sa Džajićem, koja ima zadatak da radi na stabilizaciji kluba, rešavanju finansijskih problema, deblokadi klupskih računa i pripremi izbore za novo klupsko rukovodstvo.
Pored Džajića, u sastavu radne grupe nalaze se još Nebojša Čović, Branko Radujko, Aleksandar Antić, Ivica Tončev, Zoran Stojadinović, Miodrag Lemajić, Slaviša Kokez i Predrag Ćulibrk.
Povezana vest:  Boaći: Eto mene uskoro na terenu