darko_lazovic_czLazović – Presrećan sam zbog gola

 

Pobednički gol za Zvezdu u meču protiv Smedereva postigao je Darko Lazović. Mrežu je zatresao samo šest minuta pošto ga je trener Dostanić uveo u igru.

– Srećan sam što sam baš ja odlučio utakmicu. Dugo sam čekao šansu, strpljivo sam radio, trenirao i mislim da sam do sada popravio sve svoje nedostatke i pokazao da mogu da igram – kaže Lazović, kojem je ovo bio drugi gol u Zvezdinom dresu (prethodni je postigao u Kupu).

Povezana vest:  Barselona i Atletiko odigrali nerešeno, Real van trke

Lazovića nije iznenadio snažan otpor „oklopnika“.

– Težak je bio meč. Smederevo je odlična ekipa, oni su za vrh tabele. Ali uz pomoć naših vernih navijača stigli smo do ove veoma bitne pobede – napominje Lazović.

Još jedan težak zadatak na Marakani Zvezdu očekuje u nedelju. U goste dolazi Vojvodina, koja se trenutno nalazi u krizi rezultata.

Povezana vest:  Fotografija Murinja dokaz na suđenju mafijašima

– Baš zbog toga što su ušli u seriju loših rezultata treba da budemo oprezni. Igramo kod kuće što nam svakako olakšava posao, jer ćemo imati veliku podršku navijača – ističe Lazović, koji ne misli da mu ovaj gol protiv Smedereva garant veće minutaže.

– Svaki trener ima svoju viziju. Sada sam ušao u igru ali to ne mora da znači da ću igrati i u narednoj utakmici. Videćemo.

Povezana vest:  Samsung proslavlja posvećenost izvrsnim fudbalskim dostignućima