nenad_milijas_cz_radnicki_n (3)
Milijaš: Znamo koliko nam je derbi bitan
Kapiten fudbalera Crvene zvezde Nenad Milijaš, koji je tokom karijere odigrao mnogo važnih utakmica, uključujući i derbije sa Partizanom, rekao je danas da je ekipa spremna da zabeleži trijumf protiv večitog rivala.
-Znamo koliko nam je derbi bitan, spremni smo i daćemo maksimum. Motiva nam neće nedostajati, svesni smo imperativa pobede, ali u Zvezdi je uvek tako, tako je bilo i kada smo mi imali prednost i taj pritisak je nešto najlepše – rekao je Milijaš na konefernciji za novinare na Marakani.
On je dodao da je svaki od derbija koji je odigrao za njega veoma važan, ali da bi sutrašnji meč mogao da bude i nešto više.
-Sada sam najiskusniji u ekipi, već sam igrao ovakve utakmice i davao golove protiv Partizana, ali većina ovih mladih momaka ima nekoliko derbija iz sebe i znaju kako se pobeđuje – poručio je on.
Milijaš je istakao da ekipi mnogo znači podrška koju je dobila od predsednik Radne grupe Dragana Džajića.
-Svi znaju koliko Džajić znači za Crvenu zvezdu i o tome ne treba trošiti reči. Njegov povratak u klub može da bude samo pozitivan, znači nam njegova podrška, rekao nam je da se borimo, da znamo za koga igramo i da pobedimo – poručio je Milijaš.
Na konkretno pitanje da li bi rezultati na poslednjih nekoliko mečeva bili bolji da je Uprava imala bolji odnos prema igračima, odnosno da li je bilo bojkota, Milijaš je bio jasan:
-Garantujem da bojkota nije bilo i neće ga nikad biti – zaključio je kapiten Crvene zvezde.
Inače, današnja redovna konferencija na Marakani kasnila je 15 minuta jer nije bilo struje. Ipak, ti problemi su brzo rešeni i sve je proteklo kako je i najavljeno.
Utakmica između Crvene zvezde i Partizana igra se sutra od 19 sati na Marakani.
Povezana vest:  Zidan: Nisam glup, Ronaldo je pametan, imamo isti cilj