Falcao_Atletico 

Falkao: Suviše je rano govoriti o osvajanju titule
 
Napadač Atletika iz Madrida Radamel Falkao rekao je da je suviše rano govoriti o osvajanju titule prvaka Španije, bez obzira što njegov klub igra odlično ove sezone i trenutno je drugoplasirani na tabeli Primere.
Dvadesetšestogodišnji Kolumbijac, trenutno jedan od najboljih svetskih napadača, veruje da će Atletiko ostati u vrhu španskog fudbala, ali je naveo da je osnovni cilj kluba plasman u Ligu šampiona.
-Naša dosadašnja izdanja su fantastična. Igramo atraktivan fudbal i ceo tim se nada da će biti slično i u nastavku sezone. Ne smemo da dopustimo da kasnije padnemo u formi. Još je rano za razgovor o tituli, ali sam uveren da ćemo ostati u vrhu. Naš prioritet i dalje je mesto u Ligi šampiona – izjavio je Falkao za francuski list „L’Ekip“.
On je naveo da postizanje golova nije važno za njega lično, već da je korisno ako to pomaže ekipi da ostvari željene rezultate.
-Srećan sam onim što sam do sada uradio, pogotovo što su moji golovi pomogli timu da pobeđuje. Osećam da sam u odličnoj formi, sezona je tek počela, i nadam se da će sve ovo da potraje. Nisam opsednut brojem postignutih golova, samo želim da moj tim osvaja bodove koliko god je to moguće – poručio je Falkao.
Ubojiti napadač Atletika trenutno zauzima treće mesto na listi najboljih strelaca Primere sa 10 golova. Postigao je dva gola manje od Kristijana Ronalda (Real Madrid), a pet manje od vodećeg Leonela Mesija iz Barselone.

 

Povezana vest:  Anderson potpisao novi ugovor sa Mančester junajtedom