mladen_dodic_trener_jagodina

Treneri: Nerešen rezultat realan ishod u Novom Pazaru
 
Pomoćni trener Novog Pazara Saša Milanović izjavio je posle nerešenog ishoda od 2:2 protiv ivanjičkog Javora u 13. kolu Super lige Srbije da su njegovi fudbaleri dali trenutni maksimum i da je dobro što nisu izgubili utakmicu.
-Iza nas je turbulentna nedelja i svaki bod je bitan. Zadnja linija nam je bila poremećena neigranjem Dragana Žarkovića, pa umesto da sredinom prvog dela preko Admira Raščića povedemo sa 2:0, primili smo gol posle kontre i penala za Javor – rekao je Milanović novinarima posle utakmice.
On je na obraćanju medijima još jednom zamenio prvog trenera Dragoljuba Bekvalca, koji je isključen pre početka drugog poluvremena zbog prigovora na suđenje Svetislava Marušića iz Kraljeva.
-Mislim da smo samo u drugom poluvremenu zadovoljili publiku, izjednačili smo i nismo imali sreće da damo još jedan gol. Naše igrače dodatno sputava to što su bez pobede na sedam uzastopnih zvaničnih utakmica – ocenio je Milanović.
Novi Pazar je posle nekompletnog 13. kola Super lige na devetom mestu sa 15 bodova, dok je Javor sedmi sa dva boda više.
Trener Ivanjičana Mladen Dodić rekao je da je rezultat realan i da je njegova ekipa bila bolja u prvom delu, a domaćin u nastavku.
„-malo je šta da se vidi, četiri gola, puno šansi i sportski gest domaće publike, koja nas je dočekala aplauzima. Nismo ušli najbolje u duel, primili smo kiks gol, ali i pokazali da možemo da se vratimo u meč. U nastavku smo malo podlegli pritisku, a Novopazarce je nosila publika – ocenio je Dodić.
On je dodao da su njegovom timu nedostajali Predrag Đorđević, Ifeani Onjilo i Nikola Jakimovski, ali da želi da u svom timu formira grupu od 16 fudbalera jednakih kvaliteta.
-Finiš jesenjeg dela sezone će obeležiti timovi sa većim fondom igrača. Nas već u sredu očekuje meč četvrtfinala Kupa Srbije protiv Borca u Čačku, pa se okrećemo tom duelu – kazao je Dodić.
Novopazarci će u 14. kolu gostovati Radu, dok će Javor dočekati ekipu Radničkog iz Niša.

 

Povezana vest:  Milojević: Totenhemova kriza nas ne opterećuje