El_Shaarawy_Milan

Juventusu bod protiv Lacija, Milan se izvukao
 
Fudbaleri Juventusa i Lacija igrali su u Torinu bez golova, dok su Napoli i Milan odigrali 2:2, u prvim utakmicama 13. kola italijanske Serije A.
Aktuelni šampion se spotakao na domaćem terenu protiv nezgodne ekipe Rimljana i sada sa utakmicom više beži pet bodova drugoplasiranom Interu. Lacio je osvojio značajan bod koji ga ostavlja u trci za plasman u Ligu šampiona.
Napoli je propustio veliku priliku da na domaćem terenu sruši tim Milana. Vodio je već nakon pola sata utakmice sa 2:0, ali je u nastavku popustio, pa je talentovani Stefan El Šaravi sa dva pogotka doneo roso-nerima treći remi ove sezone.
Napolitanci su i dalje na četvrtoj poziciji, dok Milan zauzima razočaravajuće 12. mesto na tabeli Serije A sa čak 17 bodova zaostatka za liderom Juventusom.
Rezultati:
Napoli – Milan 2:2 (Inler 4, Insinje 30 – El Šaravi 44, 82)
Juventus – Lacio 0:0
Sutra se sastaju Bolonja – Palermo, Katanija – Kjevo, Fiorentina – Atalanta, Inter – Kaljari, Sijena – Peskara, Udineze – Parma i Sampdorija – Đenova, a u ponedeljak Roma – Torino.
Tabela: Juventus 32 boda, Inter i Napoli po 27, Fiorentina 24, Lacio 23, Atalanta 18, Roma 17, Katanija i Parma po 16, itd.

 

Povezana vest:  Rosi se nada novom poslu posle incidenta sa Ljajićem