harry redknapp 

Redknap: Murinjo bi trebao da nasledi Fergusona u Junajtedu
 
Bivši trener fudbalera Totenhema Hari Redknap veruje kako bi Žoze Murinjo bio idealni naslednik ser Aleksa Fergusona na klupi Mančester Junajteda jednom kada se legendarni škotski stručnjak odluči povući u penziju.
Ovog meseca Ferguson je proslavio 26. godišnjicu na dužnosti menadžera „crvenih đavola“. Niko ne zna koliko će još dugo raditi taj posao. Ali poznato je da je portugalski mag Žoze Murinjo u više navrata istakao želju za povratkom u Premiership kada završi posao u Real Madridu.
-Nije nikakva tajna da Murinjo želi da se vrati u Premiership. Ne bi me iznenadilo da završi u Mančesteru. Ali, pre u Junajtedu negoli u Sitiju. Kada Aleks Ferguson odluči okončati svoju veličanstvenu karijeru, neće biti puno ozbiljnih kandidata za njegovog naslednika. Ali, Murinjo je dovoljno velik da bi mogao dostojno zameniti najvećeg menadžera kojeg je ova zemlja ikada videla. Mogao bi još jednom opravdati svoj nadimak „Special One’. Ako bi iko mogao uspešno da nasledi Fergusona, onda je to Murinjo. Navijači Junajteda bi ga brzo zavoleli – izjavio je Redknap.

 

Povezana vest:  Svečano otkrivena statua Aleksa Fergusona na Old Trafordu