roberto-mancini_man_siti

Manćini: Za pobedu protiv Reala potreban savršen učinak 

Trener Mančester Sitija Roberto Manćini pozvao je svoje fudbalere da daju savršen učinak protiv Reala iz Madrida kada se dva kluba sastanu u sredu na stadionu „Itihad“ u utakmici D grupe Lige šampiona.
Engleski prvak osvojio je samo dva boda do sada, ali i dalje ima minimalne šanse da se probije u nokaut fazu pod uslovom da dobije preostale dve utakmice.
Siti je u subotu deklasirao Aston Vilu u prvenstvenom meču Premijer lige (5:0), a Manćini je pozvao igrače da krenu dalje i fokusiraju se na Ligu šampiona.
-Prikazali smo veoma dobru igru u subotu i postigli odličan rezultat, ali ne znam da li će to biti dovoljno da pobedimo Real Madrid. Oni su jedan od najboljih timova na svetu. Da ih pobedimo biće potrebno da igrači imaju savršen učinak – izjavio je Manćini za „Dejli Mejl“.
Italijanski stručnjak podsetio je na dramatičnu završnicu prvog meča u Madridu, kada je njegov tim vodio sa 2:1 četiri minuta pre kraja, ali je Real preokrenuo rezultati i slavio sa 3:2.
-Bili smo blizu pobede, međutim, u sredu će biti drugačija utakmica. Ukoliko želimo uspeh, moraćemo pažljivo da se branimo. Oni imaju tri-četiri igrača koji mogu da odluče meč u bilo kom trenutku. Moraćemo veoma naporno da radimo kao tim. Smatram, ipak, da možemo da pobedimo, to je moguće – rekao je Manćini.

Povezana vest:  Dejvid Bekam pokreće svoju liniju donjeg rublja