partizan_nefci

Šćepović: Vratićemo se sa bodovima, sigurno dajemo gol

Napadač fudbalskog kluba Partizan Stefan Šćepović rekao je danas da crno-beli u Baku putuju sa jasnim ciljem, a to je osvajanje tri boda i prva pobeda u Ligi Evrope.
-Očekujem dosta tešku utakmicu, pogotovo što nam je Nefči praktično uzeo dva boda u prvom meču. Oni će sigurno gledati da kao domaćini dođu do trijumfa, ali mi takođe idemo na tri boda i da se vratimo u Beograd sa pobedom – rekao je Šćepović na beogradskom aerodromu Nikola Tesla uoči odlaska u Azerbejdžan.
Partizan i Nefči su u septembru odigrali jednu utakmicu u Beogradu koja je završena bez golova. Oba tima su posle četiri kola izgubila šansu za plasman u sledeću fazu takmičenja.
-Pokušaćemo i u ovoj utakmici, a onda i u poslednjem kolu protiv Rubina da ostvarimo što bolji rezultat iako više nemamo šansi za plasman u narednu fazu – poručio je Šćepović.
Crno-beli u Baku putuju posle neugodnog poraza od Crvene zvezde u 143. večitom derbiju.
-Odmah posle subotnjeg meča sa Zvezdom okrenuli smo se utakmici sa Nefčijem, verujem da sa smo se dobro spremili, a to će se videti u četvrtak – kazao je Šćepović.
Prvu utakmicu između Partizana i Nefčija obeležili su i sitni incidenti i verbalni dueli domaćih igrača i navijača sa bivšim golmanom Zvezde, a sadašnjim čuvarom mreže azerbejdžanskog tima Sašom Stamenkovićem.
Stamenković ni pred duel u Bakuu nije ostao bez komentara pa je dao reč navijačima svog tima da neće primiti gol u četvrtak.
Stariji od braće Šćepović imao je spreman odgovor i na to:
-Onda je dajem reč u ime igrača Partizana da ćemo sigurno postići gol u Bakuu – zaključio je Šćepović.
Među putnicima za Baku nije bilo fudbalera sredine terena Meda Kamare, koji je po svemu sudeći sve bliži odlasku iz Humske. Pored ostalih, sa ekipom Partizana putuje i srpski režiser Srđan Dragojević, od ranije poznat kao navijač crno-belih.
Utakmica 5. kola H grupe Lige Evrope između Nefčija i Partizana igra se sutra od 18 sati po našem vremenu u Bakuu.

Povezana vest:  Kapelo ostaje na čelu Engleske i posle Mundijala