Zoran Milinkovic ofk

Milinković: Emotivno smo ispražnjeni, biće teško
 
Trener OFK Beograda Zoran Milinković izjavio je danas pred utakmicu sa Spartakom u 14. kolu Super lige da su njegovi fudbaleri emotivno ispražnjeni posle pobeda nad Crvenom zvezdom, ali da bi voleo da osvoje sva tri boda.
„Kod nas sigurno postoji neka vrsta emotivnog pražnjenja posle dve pobede nad Crvenom zvezdom u kratkom vremenskom roku i nikako neće biti lako da pobegnemo od toga. Izuzetno bismo voleli da protiv Spartaka osvojimo nova tri boda“, rekao je Milinković na konferenciji za medije na Omladinskom stadionu.
Milinković je kazao da će veće šanse za pobedu imati ona ekipa koja bolje počne utakmicu.
-Spartak će sigurno doći sa svojim planom igre, a ko se bolje nametne na početku, imaće veće šanse da dobije meč, to je tako u fudbalu. Očekujem tešku utakmicu i svesni smo u kakvom trenutku dolazi, gde i mi i oni izlazimo iz utakmice u Kupu – kazao je trener OFK-a.
On je istakao da se njegova ekipa dobro spremila i da očekuje kvalitetnu igru oba tima.
-Spartak je dobra ekipa koja je dugo bez poraza. Predvođeni su sjajnim Vladimirom Torbicom, Vidakom Bratićem i Đorđem Despotovićem. Dobro smo se pripremali i s obzirom da sam dosta dugo bio u Spartaku, očekujem veoma kvalitetnu igru obe ekipe – istakao je Milinković.
Utakmicu protiv Spartaka propustiće iskusni Veseljko Trivunović zbog žutih kartona, a neće igrati ni povređeni Danijel Gašić i Nemanja Milić.
Milinković je rekao da će protiv subotičke ekipe igrati kapiten Nemanja Nikolić, koji se povredio u sredu u utakmici Kupa protiv Crvene zvezde.
OFK će dočekati Spartak sutra od 13.00 na Omladinskom stadionu na Karaburmi.

 

Povezana vest:  U Bajernu ponovno strahuju zbog Robena