nikolic_press 

Nikolić hvali igrače, Bekvalac im ništa ne zamera
 
Trener Rada Marko Nikolić rekao je da je zadovoljan nastupom svojih fudbalera u današnjoj pobedi nad Novim Pazarom u Super ligi i kazao je da je rezultat mogao da bude i bolji od konačnih 2:0.
-Čestitam igračima na današnjem nastupu, uradili su sve što sam od njih tražio. Dobro smo stajali u polju i uz maksimalnu angažovanost. Da je završni pas bio kvalitetniji, rezultat je mogao da bude i ubedljiviji – rekao je Nikolić novinarima.
Rad je u sredu eliminisan iz kupa, a danas je igrao mnogo ofanzivnije i postigao je dva gola u prvih 10 minuta i tako zabeležio drugi uzastopni trijumf u šampionatu.
-Drago mi je što smo vezali dva trijumfa u prvenstvu. Osvojili smo 24 boda do sada u jesenjem delu šampionata i time su nam ispunjene ambicije, ali želimo da u poslednjem kolu, protiv Radničkog u Nišu, pokažemo i više – rekao je Nikolić.
Trener Novog Pazara Dragoljub Bekvalac rekao je da nema šta da zameri svojim igračima, kao i da je tim izgubio zbog dva rana gola.
-Nemam zamerku za moje igrače. Prava šteta je što Miloš Bogunović nije iskoristio onu šansu. Primili smo dva laka gola, što nas je koštalo današnjeg ishoda – rekao je Bekvalac.
Trener Novog Pazara je rekao da je imao problema sa odbrambenom linijom, tako da je morao da kombinuje igrače. Bekvalac se pohvalno izrazio o učinku svog tima u jesenjem delu prvenstva.
-Ostaje nam 90 minuta da popravimo utisak…Ovih naših 18 bodova su ravni osvojenim titulama Partizana ili Crvene zvezde – rekao je Bekvalac.

 

Povezana vest:  Dejan Stanković: Bolje bi bilo da smo domaćini protiv Omonije