silvio-berlusconi

Antonini: Berluskoni nas inspirisao da pobedimo Juventus

 

Fudbaler Milana Luka Antonini veruje da je vlasnik kluba Silvio Berluskoni inspirisao ekipu i ulio dodatnu motivaciju za pobedu nad šampionom Juventusom u prvenstvenoj utakmici Serije A u nedelju uveče (1:0). Milan je slavio pogotkom Robinja iz penala, a Antonini je otkrio da je bivši italijanski premijer razgovarao sa igračima tokom treninga uoči meča.

Povezana vest:  Dejvid Bekam u narednih 18 meseci igraće za PSŽ

-Berluskonijeve reči bile su važne za naš pristup toj utakmici. On je došao u kamp Milanelo i dao motivaciju koja nam je bila potrebna. Sigurno nije bilo lako dobiti meč protiv Juventusa, koji je igrao osokoljen sjajnom partijom protiv Čelsija u Ligi šampiona. Moji saigrači odradili su fantastičan posao – rekao je domaćim novinarima Antonini, koji je zbog povrede van stroja još od početka novembra.

Povezana vest:  Morinjo kiritkovao novinare zbog objavljivanja razgovora

-Optimista sam i verujem da ću uskoro biti na terenu. Volim da igram za ovaj klub, nadam se skorom povratku – kazao je iskusni 30. godišnji defanzivac, koji je u Milan prešao 2008. iz Empolija.

Roso-neri su nakon očajnog starta sezone u nedelju zabeležili petu pobedu i približili se gornjem delu tabele, ali i dalje imaju veliki bodovni zaostatak za vodećima Juventusom i Napolijem.

Povezana vest:  Mpela: Prelazak u Partizan bio bi pravi potez za mene