Dejan_Stankovic_1

Stanković: Vraćam se ako me Mihajlović pozove

 

Fudbaler milanskog Intera, doskorašnji kapiten reprezentacije Srbije Dejan Stanković, rekao je da bi se vratio u nacionalni tim ukoliko bi usledio poziv selektora Siniše Mihajlovića. Stanković je odigrao 102 utakmice u dresu državne reprezentacije, od koje se oprostio prošle jeseni nakon poraza od Slovenije, u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope 2012.

Povezana vest:  Milojević oprezan pred gostovanje Zvezde u Šapcu

-Siniša i ja smo u stalnom kontaktu, pričamo o raznim stvarima. Ukoliko bi procenio da sam potreban reprezentaciji Srbije, stavio bih mu se na raspolaganje.Mihajlović radi dobar posao sa reprezentacijom, ubacio je gomilu talentovanih klinaca i želim mu sve najbolje – izjavio je Stanković za klupski TV kanal.

Iskusni igrač sredine terena još se oporavlja od dvostruke operacije Ahilove tetive i ove sezone nije odigrao nijednu utakmicu za Inter.

Povezana vest:  Džon Teri propušta Svetsko prvenstvo za klubove

-Ne mogu da dočekam da se vratim na teren. Teško je posmatrati sve sa strane, jednostavno nije lako prihvatiti da si daleko od akcije. Ipak, jedino o čemu trenutno razmišljam je da se potpuno oporavim – rekao je Stanković, navodeći da će i posle završetka karijere ostati u fudbalu.

-Još sam gladan fudbala, ali i nakon penzionisanja vidim sebe u fudbalu. Već sam mnogo puta rekao da je moja porodica ovde, da bih voleo da ostanem u klubu i da ću uvek biti na raspolaganju Interu – zaključio je Stanković.

Povezana vest:  KVALIFIKACIJE ZA EURO 2012, Loš start pod vođstvom novog selektora Vladimira Petrovića