Roberto_ManciniPomirili se Manćini i Mojes, uskoro odlaze na pivo 

Treneri engleskih fudbalskih premijerligaša Mančester Sitija i Evertona Roberto Manćini i Dejvid Mojes, koji su se sinoć pokoškali na prvenstvenoj utakmici ta dva kluba, izgladili su nesporazum i najavili da će se uskoro sresti da popiju pivo. 
Engleksi mediji podsećaju da su treneri zaradili crvene kartone na sinoćnjoj utakmici, u kojoj je Everton kao gost slavio sa 2:0, pošto su se umalo potukli, kada je Manćini pokušao da od Mojesa otme loptu koja je izašla u aut. 
Mojes je, naime, hteo da „ukrade“ malo vremena i zadržavao je loptu, što je isprovocirao Manćinija, koji mu je prišao i odgurnuo ga u nameri da dođe do nje i što pre je vrati na teren. Trener Evertona je potom uzvratio Manćiniju, pa je sudija obojici pokazao crvene kartone. 
Po završetku meča treneri su izgladili nesporazum i najavili da će, čim usklade obaveze zajedno otići u neki pab da popiju pivo. 
-Možda sam neki sekund duže zadržao loptu. Takve stvari se dogajđaju u fudbalu. Roberto je pokazao da mu je stalo do razultata i to poštujem. Uskoro ćemo zajedno otići na piće, verujem da imamo dosta tema za razgovor – kazao je Mojes. 
Šef stručnog štaba poraženog Mančester Sitija Manćini priznao je da je bio frustriran zbog lošeg rezultata svog tima. 
-Žao mi je ako sam učinio nešto loše. Samo sam želeo da loptu ubacim što pre u teren, pošto nam je bilo preostalo samo pet minuta da izbegnemo poraz. Bio sam frustriran i potrudiću se da se to više ne događa. Izaćiću sa Dejvidom na piće, incident je prošlost pa nema razloga za loše vibracije među nama – rekao je Manćini. 

Povezana vest:  Borusija srušila Leverkuzen, pobede Augsburga i Šalkea