bekvalac_pazar

Bekvalac: Vreme je da se probude fudbalski ljudi u Pazaru
 
Trener Novog Pazara Dragoljub Bekvalac pozvao je danas „fudbalske ljude“ da se „probude“ i pomognu timu da ne ispadne iz Super lige Srbije.
-Ovo je jedan od najfudbalskijih gradova, ne treba to upropastiti I klub odvesti u drugu ili treću ligu. Ne želim da stavljam problem pod tepih. Njih je lako identifikovati, ali ih nije lako rešiti -rekao je Bekvalac novinarima na Gradskom stadionu u Novom Pazaru.
Njegovi fudbaleri izgubili su danas od Hajduka sa 2:0 i tako završili jesenji deo sezone u Super ligi. Bekvalac je ranije rekao da je cilj ekipe da prvi deo završi sa 18 osvojenih bodova, ali je na kraju
osvojio 15 i nalazi se na 10. mestu tabele.
On je rekao da mu je teško da radi sa mnogo problema.
-Teško mi je da radim sa nezadovoljnim, neisplaćenim, prehlađenim I gladnim fudbalerima. Takođe, nije ni meni lako kad ne dobijem pet plata, rate iz ugovora, socijalno i zdravstveno osiguranje. To mora da se reši, a ne da se postigne neki ‘truli’ kompromis – dodao je.
Bekvalac je ostavio mogućnost da ostane trener novopazarskog superligaša, ali će pre toga tražiti da mu se isplate zaostala dugovanja.
-Takođe, ne znam kome navijači skandiraju ‘uprava napolje’. Ja ne vidim tu neku upravu, osim tri-četiri čoveka koji dođu i podele nemoć sa mnom – zaključio je Dragoljub Bekvalac.
Povezana vest:  Bez okupljanja navijača uoči meča Vojvodina - Zvezda