JANKOVIC_ZVEZDA-RADNICKI_NIS_18

Janković podneo ostavku

 

Dosadašnji trener Crvene zvezde Aleksandar Janković podneo je večeras ostavku posle šokantnog poraza od Vojvodine (3:0) na Marakani. On je to saopštio igračima u svlačionici, a klub će tu odluku zvanično objaviti u ponedeljak.

-Ja sam odgovoran čovek. Bilo bi pretenciozno reći da je poraz posledica dešavanja u kubu, on nema veze sa tim. Kada se izgubi 3:0, onda je jasno da trener nije pogodio efekat – rekao je Janković.

Povezana vest:  Stiven Keši i dalje na mestu selektora Nigerije

On je dodao da je manji problem razlika od šest bodova, a puno veći loša igra crveno-belih.

-Razlika može da se stigne, ali druge stvari su za analizu, pre svega sigurnost u defanzivi. Golove smo primili iz direktnih grešaka, ličili smo na tim koji nije ozbiljan, što je jako loše i za igrače i za mene kao trenera – rekao je Janković, koji je najavio konferenciju za medije za ponedeljak kada će pričati o razlozima odlaska iz kluba.

Povezana vest:  Petković: Ne žurim sa povratkom na teren

Crveno-beli nisu iskoristili šansu koja im se ukazala nakon kiksa Partizana protiv Spartaka u Subotici (2:2) i prolećni deo šampionata dočekaće sa minusom od šest bodova. Janković je ekipu preuzeo u avgustu, nasledivši na klupi Roberta Prosinečkog.