milos_krasic_1

Krasić: Spreman sam, hoću da se dokažem u Fenerbahčeu

 

Srpski fudbaler Miloš Krasić rekao je danas da se potpuno oporavio od povrede zadnje lože i da želi da se dokaže u turskom Fenerbahčeu.

-Srećan sam što sam ovde, ali sam u lošem fizičkom stanju. Prvi put sam doživeo ozbiljnu povredu i to je mnogo loše uticalo na mene, ali sada sam spreman i želim da se predam timu – rekao je Krasić u intervjuu za magazin Fenerbahčea.

Povezana vest:  139. DERBI, Apel učesnika predstojećeg derbija

-Trener Ajkut Kočaman može da se osloni na mene. Sve će biti dobro kada budem počeo da igram redovno. Želim da se dokažem – dodao je on.

Krasić je kazao da se pre prelaska u Fenerbahče konsultovao sa srpskim fudbalerom koji je nastupao za taj klub Matejom Kežmanom.

-Znam da je Fenerbahče među 10-15 najboljih svetskih timova. Pre nego što sam prihvatio ponudu, informacije o klubu sam dobio od Mateje Kežmana koji je pozitivno govorio o Fenerbahčeu i Turskoj. Želim ovde da ostanem mnogo godina – kazao je Krasić.

Povezana vest:  U Madridu prodato više od milion dresova Kristiana Ronalda

Fenerbahče je treći na tabeli turskog prvenstva sa 23 boda, tri manje od vodećeg Galatasaraja, ali i sa utakmicom manje.

-Ako budemo radili punim kapacitetom, ne postoji tim koji može da nas pobedi – ocenio je nekadašnji fudbaler Vojvodine, CSKA i Juventusa.

Krasić je u Fenerbahče došao početkom avgusta iz Juventusa za sedam miliona evra, ali se posle samo nekoliko nedelja povredio na utakmici protiv moskovskog Spartaka u baražu za Ligu šampiona.

Povezana vest:  Doživotna suspenzija za četvoricu fudbalera sa Malte