aleksandar_jankovic_press
Održana četvrta sednica komisije, odluka o Jankoviću najkasnije do petka

Komisija za stabilizaciju i reorganizaciju fudbalskog kluba Crvena zvezda održala je večeras vanrednu sednicu i odlučila da najkasnije do petka donese odluku o ostavci trenera Aleksandra Jankovića.

Janković je članovima Komisije, na čijem čelu je Dragan Džajić, podneo izveštaj o radu i ponovio da podnosi ostavku, ali ona nije usvojena, bar za sada.

Kako je novinarima kratko posle sastanka rekao kandidat za sportskog direktora Zoran Stojadinović, definitivna odluka o tome ko će sedeti na klupi tima u drugom delu sezone biće poznata najkasnije do petka.

Povezana vest:  ITALIJANSKA LIGA, Rezultati utakmica 27. kola Serije A i tabela

To praktično znači da će Jankovićeva ostavka biti prihvaćena samo ukoliko se pronađe bolje rešenje.

Inače, tokom dana “čaršija” je spekulisala sa nekoliko imena kada je u pitanju novi šef stručnog štaba crveno-belih. Prvi kandidat je navodno Milovan Rajevac, za čiji dolazak se zalaže DŽajić, dok se sa druge strane Stojadinović zalaže za strance i kandidati su poznati bivši fudbaleri – Španac Hose Marija Bakero i Portugalac Sa Pinto.

Povezana vest:  AFRIČKI KUP NACIJA 2012, Gabon startovao pobedom na KAN

Janković je u subotu uveče posle šokantnog poraza od Vojvodine (3:0) prvo rekao igračima da odlazi, a dan kasnije je podneo ostavku Radnoj grupi.

Kako je saopšteno na sajtu kluba, izveštaj na večerašnjoj sednici podnet je i od strane potkomisije za finansijska pitanja, a raspravljalo se i o raspisivanju izbora. Doneta je odluka da se do kraja nedelje održi zajednička sednica Upravnog odbora i Komisije za stabilizaciju i reorganizaciju na kojoj će biti raspisani izbori.

Povezana vest:  Selektor Čilea objavio spisak za utakmicu sa Srbijom

Crvena zvezda će zimsku pauzu provesti sa šest bodova zaostaka u odnosu na vodeći Partizan.