partizan_nefci_zalPartizan demantovao vest o štrajku igrača

 
Fudbalski klub Partizan demantovao je tvrdnje pojedinih medija o navodnom štrajku njegovih igrača zbog neisplaćenih zarada.
U saopštenju na klupskom sajtu Partizan obaveštava javnost i navijače da su igrači danas izašli na teren sportskog centra i odradili trening po planiranom programu i napominje da nikakve obustave rada nije bilo.
-Netačna je informacija da se plate ne isplaćuju mesecima, a sama upotreba nepravilnog izraza je dokaz namere da se stvori pogrešan utisak o poslovanju FK Partizan. Činjenica je da određena kašnjenja postoje, nažalost svojstvena okolnostima i vremenu u kome se nalazimo, i kao država i kao društvo, ali ta zakašnjena nikako nisu u razmeri da utiču na redovan rad kluba – ističe se u saopštenju državnog prvaka.
Dodaje se da u narednom periodu Partizan očekuje naplatu potraživanja i ostvarivanje prihoda, koji će u potpunosti omogućiti, u skladu sa politikom odgovornog poslovanja, izmirivanje svih obaveza.
-Takođe želimo da napomenemo da je današnja redovna sednica sekretarijata zakazana ranije u skladu sa planom sednica, sa temama vezanim za završetak i retrospektivu jesenjeg dela Superlige Srbije, i da dovođenje ove sednice u vezu sa današnjim događajima upravo i služi kao dokaz tendencioznosti objavljenih informacija – stoji u saopštenju Partizana.
Povezana vest:  OTVORENI TRENING ZVEZDE PRED 139. DERBI (VIDEO), Crveno beli spremni za duel večitih