dejan_stankovic

Stanković se vraća na teren 18. decembra protiv Verone

Doskorašnji kapiten kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dejan Stanković trebalo bi da se vrati na teren 18. decembra na meču osmine finale italijanskog kupa između Intera i Verone, prenose mediji na Apeninima. Stanković je tokom 2012. godini dva puta operisao Ahilovu tetivue i ove sezone nije odigrao nijednu utakmicu za Inter.
-Situacija sa povredama nije najbolja, Riki Alvarez je počeo da trenira posle problema sa kolenom i mogao bi da bude spreman za meč protiv Napolija. Kristijan Kivu i Dejan Stanković napreduju i nadam se da će biti spremni za nacionalni Kup – rekao je trener „neroazura“ Andrea Stramaćoni na današnjoj konferenciji za medije uoči meča protiv Nefčija.
On je dodao da odluke o tome ko će igrati donosi sam i da će tako biti i u slučaju holandskog fudbalera Veslija Snajdera.

Povezana vest:  Zemun pobedio Rad u gradskom derbiju

-Ako Snajder bude u timu, biće to moja odluka, ničija drugo. Na taj način preuzimam odgovornost za posao koji radim. Snajder trenira sa saigračima, dobro mu ide i nadam se da više neću morati da govorim o njemu – rekao je Stramaćoni.